Doorgaan naar hoofdcontent

NZa publiceert b-release zorgprestatiemodel voor ggz

 

 
 
NZa publiceert b-release zorgprestatiemodel voor ggz
De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft de b-release van de regels voor het zorgprestatiemodel beschikbaar gesteld. Deze regels zijn bestemd voor de geestelijke gezondheidszorg (ggz) en de forensische zorg. In deze release zitten een aantal wijzigingen. Zo kan de inzet van de talentolk voortaan apart in rekening worden gebracht. Ook introduceert de NZa een gedifferentieerd tarief voor de... 
 
Hoe lokaal netwerk Yn'e Buorren ouderen ouderen regie geeft over eigen zorgproces
Om lokale samenwerking rondom kwetsbare ouderen tussen zorgprofessionals te versterken, stimuleert het VWS-programma Langer Thuis 'leernetwerken'. Het netwerk Yn'e Buorren 2.0 in de gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel is er daar één van. 28 mei brachten beleidsmedewerkers van VWS een virtueel werkbezoek. Het project werd op 10 juni officieel afgerond. 
 
Centrum voor Seksuele Gezondheid van 9 juli t/m 13 augustus gesloten
Het Centrum voor Seksuele Gezondheid is gesloten van 9 juli tot en met 13 augustus. Vanaf 16 augustus kunt u weer terecht voor een afspraak bij het Centrum voor Seksuele Gezondheid. The post Centrum voor Seksuele Gezondheid van 9 juli t/m 13 augustus gesloten appeared first on GGD Zaanstreek-Waterland.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.