Doorgaan naar hoofdcontent

Jongeren geboren in 2005 uitgenodigd voor coronavaccinatie

 

 
 
Jongeren geboren in 2005 uitgenodigd voor coronavaccinatie
Sinds zondag kunnen tieners geboren in 2005 een afspraak maken voor een coronavaccinatie bij de GGD. Inplannen kan telefonisch of via www.coronavaccinatie-afspraak.nl. Bij de GGD krijgen zij het vaccin van BioNTech/Pfizer. Vanaf dinsdag 6 juli valt de uitnodiging op de mat. In totaal zijn er ruim 193.000 jongeren geboren in 2005. Dit meldt het RIVM. 
 
Vincent van Gogh, VGZ verlengen samenwerking met vijf jaar
GGZ-organisatie Vincent van Gogh en zorgverzekeraar Coöperatie VGZ hebben opnieuw voor een periode van vijf jaar een samenwerkingsovereenkomst gesloten. De samenwerking heeft in de afgelopen vijf jaar volgens beide partijen veel opgeleverd. Er is volop vertrouwen dat er nog veel meer bereikt kan worden, vooral door zo vroeg mogelijk met behandelen te beginnen. Dit vanuit het adagium van Vincent... 
 
Nieuwe cursus: Leren surfen op golven van emoties
Van boos en blij tot bang, bedroefd en beschaamd. We hebben er allemaal dagelijks mee te maken, maar voor de één is dat gemakkelijker dan voor de ander. In de cursus 'Leren surfen op golven van emoties' leer je om er op een positieve manier mee om te gaan.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.