Doorgaan naar hoofdcontent

FWG Deep Dives: bent u erbij?

 

 
 
 
FWG Deep Dives: bent u erbij?
Zoals ieder jaar actualiseren we op 1 oktober onze applicaties. Dit betekent: nieuwe content, naar aanleiding van ons onderzoek naar ontwikkelingen in functies in het afgelopen jaar. Speciaal voor abonnementhouders organiseren we de kosteloze 'FWG Deep Dive Sessies', waarin we u graag persoonlijk meer vertellen over de ontwikkelingen en wijzigingen. Ik meld me direct aan […]



 
 
 
Overledenen per week, provincie en gemeente, week 26, 2021
Tabellen met gegevens over het aantal overledenen onder de bevolking van Nederland per week. Uitsplitsingen naar gemeente. leeftijd, geslacht, Wlz-zorggebruikers.



 
 
 
Sterfte in de tweede en derde coronagolf, 2020 en 2021
Gegevens over het aantal overledenen onder de bevolking van Nederland per week, per fase van de coronagolven. Leeftijd, zorggebruik, regio, geslacht.



 
 
 
Doelen preventieakkoord niet gehaald
Tweederde van de doelen voor 2020 in het Nationaal Preventie-akkoord zijn niet gehaald. Dit concludeert het RIVM in de voortgangsrapportage van het plan. Soms speelde het coronavirus een rol in het niet behalen van de doelen. De ambities die gesteld zijn voor 2040 gaan we op deze manier niet halen, stelt het RIVM. Zeker op [...] The post Doelen preventieakkoord niet gehaald appeared first on...



 
 
 
Meer dan helft 2- en 3-jarigen lijkt tandarts niet te bezoeken
In 2019 blijkt uit gegevens van Vektis dat voor minder dan de helft van de 2- en 3-jarigen een periodieke controle is gedeclareerd. Bij oudere groepen lag dat aanmerkelijk hoger.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.