Doorgaan naar hoofdcontent

Collega gezocht (senior adviseur/ aanjager van transformatie/ mindsetter)

 

 
 
 
Collega gezocht (senior adviseur/ aanjager van transformatie/ mindsetter)
Collega gezocht! Ben jij avontuurlijk, durf je voorop te lopen en weet je te inspireren vanuit kracht en mogelijkheden? Het bericht Collega gezocht (senior adviseur/ aanjager van transformatie/ mindsetter) verscheen eerst op Lijn1. 
 
 
Ondersterfte in week 25
In week 25 (21 tot en met 27 juni 2021) overleden naar schatting 2 550 mensen. Dat zijn er duidelijk minder dan verwacht voor deze periode: er was ondersterfte. In alle leeftijdsgroepen was de sterfte lager dan verwacht. 
 
 
Overledenen per week, provincie en gemeente, week 25, 2021
Tabellen met gegevens over het aantal overledenen onder de bevolking van Nederland per week. Uitsplitsingen naar gemeente. leeftijd, geslacht, Wlz-zorggebruikers. 
 
 
Kleurcode op verpakkingen voor blinden en slechtzienden
Via een kleurcode met een app kunnen blinde en slechtziende mensen binnenkort verpakkingen ontbijtgranen scannen. Zo kunnen ze te weten komen welke ingrediënten en allergenen een product bevat. Ontbijtgranenproducent Kellogg's gaat dit als eerste in Europa invoeren op al hun verpakkingen. Gekleurde QR-code De code is een soort afgeleide van de QR-code. De QR-code is [...] The post Kleurcode op... 
 
 
Laurens Hoekman
'Heel vroeger wilde ik dokter worden, later luchtverkeersleider. Ik heb nog geprobeerd de opleiding tot luchtverkeersleider…


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.