Doorgaan naar hoofdcontent

Blog Aarnoud Overkamp: In transitie

 

 
 
Blog Aarnoud Overkamp: In transitie
Vorige week nam ik afscheid als voorzitter van de VIG. Daarmee komt een einde aan zeven jaar bestuur. Een mooie mijlpaal, realiseerde ik me, toen ik het erelidmaatschap in ontvangst nam uit handen van mijn opvolger Marco Frenken. En tegelijk een bijzondere... 
 
Een dagje met psychiatrisch verpleegkundige Renata 
 
Ondertekening Preventieakkoord Culemborg: "Gezonde leefstijl voor iedereen gemakkelijk en gewoon"
Maandagmiddag 5 juli ondertekenden 15 partners het Preventieakkoord Culemborg. Dat gebeurde tijdens een informeel samenzijn bij Zorgboerderij De Witte Schuur. Wethouder Sascha Baggerman: "We willen […]


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.