Doorgaan naar hoofdcontent

Ander vaccin gegeven aan gevaccineerden dan waarvoor ze zijn uitgenodigd

 

 
 
 
Ander vaccin gegeven aan gevaccineerden dan waarvoor ze zijn uitgenodigd
3 juli 2021 Op de priklocatie MartiniPlaza in Groningen zijn afgelopen zaterdagochtend 20 mensen gevaccineerd... Meer informatie The post Ander vaccin gegeven aan gevaccineerden dan waarvoor ze zijn uitgenodigd appeared first on GGD Groningen. 
 
 
Lentis Magazine#2 | 2021
Het nieuwe nummer van het Lentis Magazine  is verschenen. Hierin leest u over: Je grootouders, je ouders en ook jij en je partner zijn werkzaam (geweest) bij eerst Dennenoord en nu Lentis. Hoe bijzonder is dat. Het Zorgprestatiemodel is in aantocht. Hoe pakt Lentis deze andere manier van declareren op? Twee vrijwilligers van de cliĆ«ntenraden… Het bericht Lentis Magazine#2 | 2021 verscheen... 
 
 
Zondagsviering 17 mei 2020 door geestelijk verzorger GGZ NHN Marie Jose van Bolhuis 
 
 
Volledig gevaccineerden niet meer in quarantaine na contact
Mensen die al volledig zijn gevaccineerd tegen het coronavirus hoeven vanaf donderdag 8 juli niet meer in quarantaine als ze in nauw contact zijn geweest met iemand die besmet is geraakt, bijvoorbeeld een gezinslid, aldus GGD GHOR. 
 
 
Jongeren uit 2005 aan de beurt voor vaccinatie
Jongeren die zijn geboren in 2005 kunnen sinds zondag 10.00 uur een afspraak maken om te worden gevaccineerd tegen corona. Dat meldt demissionair minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid in een tweet.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.