Doorgaan naar hoofdcontent

Update meldingen bijwerkingen coronavaccins (week 25)

 

 
 
 
Update meldingen bijwerkingen coronavaccins (week 25)
Deze update gaat over alle binnengekomen meldingen van vermoede bijwerkingen die door deskundigen bekeken zijn tot en met 20 juni 2021. Tot nu zijn dat 81.480 meldingen met 440.266... 
 
 
Extra ronde aanvraag opleidingsplaatsen psychotherapeut
Er is nog vraag naar plaatsen voor psychotherapeut en klinisch psycholoog. Bij de opleiding psychotherapeut is een aantal subsidieplaatsen over dat alsnog kan worden toegewezen. Om deze reden is besloten een extra uitvraag te doen en  praktijkopleidingsinstellingen de kans te geven nog een aanvraag te doen .De deadline voor de hiervoor is 6 juli 13.00 uur. 
 
 
Digitale cliëntdossier mijn.mondriaan.eu
MijnMondriaan is het persoonlijk digitale cliëntdossier voor iedereen die in behandeling is bij Mondriaan. 
 
 
Laatste leveringen AstraZeneca deze week naar huisartsen
Ook de laatste huisartsen krijgen deze week de doses AstraZeneca die zij nodig hebben om bij 60-64-jarigen de 2e prik te zetten. Het gaat nog om sommige huisartsen in Zeeland, Zuid-Holland en Gelderland. De andere provincies zijn al eerder beleverd. De tweede prik kan korter volgen op de eerste dan aanvankelijk werd gedacht, en met oog op de Delta-variant is dat ook verstandig. 
 
 
Innovatiecafé Duurzame bekostiging - de gemeente
Op maandag 5 juli van 10.00 tot 12.00 uur vindt de tweede digitale editie van het Innovatiecafé Duurzame bekostiging plaats! De vorige keer lag de focus op de zorgverzekeraar. Ditmaal staat de gemeente centraal. Maar wat kan je verwachten van de gemeente? Hoe ga je goed voorbereid zo'n verkennings- en onderhandelingstraject in?


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.