Doorgaan naar hoofdcontent

Theatervoorstelling Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht

 

 
 
Theatervoorstelling Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht
Voor de theatervoorstelling van de wereldberoemde roman 'Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht', zijn de acteurs druk bezig met het inleven van hun karakters. Het stuk gaat over Christopher, een 15-jarige jongen die met een vorm van autisme leeft. Christopher houdt van wiskunde, van lijstjes en patronen en hij spreekt altijd de waarheid. Van mensen begrijpt hij dan weer niet zo... 
 
Hoofdzaken Uitgelegd: In gesprek met Jeffrey over zijn ervaringen
Jeffrey vertelt in Hoofdzaken Uitgelegd over zijn geschiedenis in de jeugdcriminaliteit en over psychische problematiek bij familieleden. Het bericht Hoofdzaken Uitgelegd: In gesprek met Jeffrey over zijn ervaringen verscheen eerst op PsychoseNet. 
 
Invullen vragenlijst onderzoek Online behandelen in de ggz
In 2018 en 2020 zijn grootschalige surveys uitgezet naar de houding van ggz-professionals ten opzichte van eMental Health. Als afsluitend onderdeel is een nieuwe vragenlijst uitgezet: welke veranderingen zijn er zijn rondom online behandelen? Welke obstakels, positieve aspecten en behoeften ervaart u? Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 20 minuten en is geheel anoniem.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.