Doorgaan naar hoofdcontent

Signaalwaarde corona nu 7 op 100.000

 

 
 
Signaalwaarde corona nu 7 op 100.000
Het aantal coronagevallen daalt zo hard, dat een belangrijke grens na lange tijd weer in zicht komt. Het dagelijkse aantal positieve tests kan binnenkort uitkomen onder de zogenoemde signaalwaarde. Als dat gebeurt, kunnen de 'alarmbellen' van de overheid na ongeveer 270 dagen stoppen met rinkelen. 
 
Mensen geboren in 1984 uitgenodigd voor coronavaccinatie
Mensen geboren in 1984 kunnen vanaf vandaag online een afspraak inplannen via www.coronavaccinatie-afspraak.nl voor een vaccinatie bij de GGDGemeentelijke Gezondheidsdienst. Daar krijgen zij het vaccin van BioNTech/Pfizer of Moderna. Zij ontvangen vanaf dinsdag 8 juni de uitnodigingsbrief voor de coronavaccinatie per post. 
 
VWS – Denk mee over de toekomst van de geestelijke gezondheidszorg
6 juni 2021 – De geestelijke gezondheidszorg (ggz) moet ook in de toekomst voor iedereen toegankelijk, betaalbaar en van hoge kwaliteit blijven. Om dat voor elkaar te krijgen, zal ook de ggz meebewegen met de ontwikkelingen in de samenleving. Maar hoe kunnen we de ggz het best inrichten om aan de verwachtingen te voldoen? We... Lees verder... Het bericht VWS – Denk mee over de...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.