Doorgaan naar hoofdcontent

Recepten voor meer eetplezier na chemotherapie in ontwikkeling

 

 
 
Recepten voor meer eetplezier na chemotherapie in ontwikkeling
Smaakverandering is een bekende bijwerking van chemotherapie. In het project "Steering Recipes" ontwikkelen chef-koks en diĆ«tisten recepten om mensen met een veranderde smaakbeleving meer keus te geven en te kunnen laten genieten van eten. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan door het versterken – sturen - van smaken: zoet, zuur, zout, bitter en umami. Steering Recipes Initiatiefnemer [...] The post...



 
 
Webinar 'Huisarts en goed werkgeverschap, hoe doe je dat?'
SSFH organiseert in samenwerking met LHV donderdagavond 3 juni van 20.00 tot 21.00 uur een webinar 'Huisarts en goed werkgeverschap, hoe doe je dat?'. In dit webinar krijg je inzicht in mogelijke uitdagingen op de werkvloer.



 
 
KPN Health ondertekent Green Deal Duurzame Zorg
Ook KPN Health heeft de Green Deal Duurzame Zorg ondertekend. Dat laat het gelijknamige programma van het ministerie van VWS weten via LinkedIn. KPN Health zegt met de ondertekening toe zich in te spannen om mensen en apparaten in de zorg op een duurzame manier met elkaar te verbinden. Het bericht KPN Health ondertekent Green Deal Duurzame Zorg verscheen eerst op ICT&health.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.