Doorgaan naar hoofdcontent

Philips Respironics, Inc., FSN-2021-06-A, Portable Electric Ventilators

 

 
 
 
Philips Respironics, Inc., FSN-2021-06-A, Portable Electric Ventilators
Philips Respironics stuurt een veiligheidsmelding over de CPAP en Bi-level PAP apparaten als gevolg van twee (2) problemen met betrekking tot het polyurethaan (PE-PUR) geluiddempend schuim op polyesterbasisdat wordt gebruikt in continue en niet-continue beademingsapparaten van Philips. 
 
 
Overledenen per week, provincie en gemeente, week 23, 2021
Tabellen met gegevens over het aantal overledenen onder de bevolking van Nederland per week. Uitsplitsingen naar gemeente. leeftijd, geslacht, Wlz-zorggebruikers. 
 
 
Sterfte in week 23 gedaald
In de tweede week van juni overleden naar schatting iets meer dan 2 800 mensen, ongeveer 50 meer dan verwacht voor deze periode, en bijna 200 minder dan in de week ervoor. In de leeftijdsgroep 65 tot 80 jaar was net als de week ervoor oversterfte. 
 
 
KNMT en de NVM vragen aandacht voor de mondgezondheid van volwassenen met diabetes
De Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT) en de Nederlandse Vereniging voor MondhygiĆ«nisten (NVM) zijn al enige tijd bezig om aandacht te vragen voor de mondgezondheid van volwassenen met diabetes. Dat valt te lezen in een artikel over intercollegiale samenwerking tussen mondzorgprofessionals en diabetesteam in Nederlands Tijdschrift voor Diabetologie. 
 
 
Vijf weetjes over vroegsignalering kwetsbare ouderen in Rivierenland
Hoe zorgen we ervoor dat er in Rivierenland meer aandacht komt voor het tijdig signaleren en in kaart brengen van kwetsbaarheid bij ouderen? Hoe zorgen […]


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.