Doorgaan naar hoofdcontent

Op zoek naar ons data-spiegelbeeld

 

 
 
Op zoek naar ons data-spiegelbeeld
Van persoonlijke berichtjes tot je belastingaangifte en van je locatiegegevens tot patiëntendossier, niemand kent zijn volledige data-spiegelbeeld. NEMO Kennislink duikt de komende maanden samen met tentoonstellingmakers van NEMO Science Museum in de datawereld en onderzoekt de positieve én negatieve kanten van een wereld gestuurd door algoritmes. 
 
Kamerbrief over voorstel wijziging Wet publieke gezondheid vanwege verbeteringen tijdelijke regels inzet coronatoegangsbewijzen bij bestrijding SARS-CoV-2
Minister De Jonge stuurt een voorstel tot wijziging van de Wet publieke gezondheid vanwege enkele verbeteringen en preciseringen van de tijdelijke regels over de inzet van coronatoegangsbewijzen bij de bestrijding van het virus SARS-CoV-2. Eenzelfde brief is ook aan de Eerste Kamer gestuurd. 
 
LUMC heft cohortverpleegafdeling COVID-19 op
De aparte verpleegafdeling voor coronapatiënten, de cohortafdeling, in het LUMC is opgeheven. Reden hiervoor is de afname in ziekenhuisopnames van coronapatiënten. Nieuwe coronapatiënten worden vanaf nu in de reguliere isolatiekamers verzorgd. De cohortafdeling op de Intensive Care blijft vooralsnog operationeel.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.