Doorgaan naar hoofdcontent

Geboren in 1999? Je kunt nu een afspraak maken voor coronavaccinatie

 

 
 
Geboren in 1999? Je kunt nu een afspraak maken voor coronavaccinatie
Mensen uit 1999 kunnen vanaf vandaag via www.coronavaccinatie-afspraak.nl hun vaccinatieafspraak bij de GGD  maken. Daar krijgen zij het vaccin van BioNTech/Pfizer of Moderna. Zij ontvangen vanaf zaterdag 19 juni de uitnodigingsbrief voor de vaccinatie per post. In totaal zijn er ruim 223.000 mensen geboren in 1999. Dit meldt het RIVM. 
 
Het gele boekje: wat is het en wat kun je ermee na inenting tegen corona?
Sinds een paar weken kunnen mensen die gevaccineerd zijn tegen corona bij de GGD een stempel laten zetten in hun gele boekje. Maar wat is dit gele boekje nu eigenlijk? En is het een officieel vaccinatiebewijs tegen corona? En hoe kom je er eigenlijk aan? Wij leggen het uit. 
 
Participerend roosteren: minder werkdruk door meer autonomie werknemers
De druk op de zorg neemt onverminderd toe als gevolg van de coronapandemie. Zorgmedewerkers dragen al ruim een jaar deze last op hun schouders. De hoge werkdruk en overuren zorgen voor een scheve werk/priv├ębalans. De Sociaal Economische raad stelde onlangs nog dat veel zorgmedewerkers lijden onder regeldruk. Het is volgens deze deskundigen belangrijk dat zij zelf meer te zeggen hebben over hun...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.