Doorgaan naar hoofdcontent

Ethlyn Richardson kookt in Moerwijk: ‘In de keuken zijn we allemaal gelijk’

 

 
 
 
Ethlyn Richardson kookt in Moerwijk: 'In de keuken zijn we allemaal gelijk'
Ethlyn Richardson kookt met kinderen in Moerwijk en vertelt wat Gezond Samen Leven voor haar betekent. Het bericht Ethlyn Richardson kookt in Moerwijk: 'In de keuken zijn we allemaal gelijk'  verscheen eerst op Lijn1. 
 
 
Nieuw toelatingssysteem innovatieve geneesmiddelen kan levens redden
Een kankerpatiënt in Maastricht kan pas ruim 100 dagen later over een nieuw medicijn beschikken dan een kankerpatiënt net over de grens in Aken. Ontoelaatbaar! Het is daarom tijd voor een nieuw toelatingssysteem voor innovatieve geneesmiddelen. 
 
 
Zorg aan mensen met een psychische stoornis en hulpmiddelenzorg uitgelegd 
 
 
Meerderheid zorgprofessionals kampt met fysieke en mentale klachten
Na vijftien intensieve coronamaanden kampt een meerderheid van verpleegkundigen, verzorgenden en artsen met een opeenstapeling van fysieke en mentale klachten. Beroepsverenigingen V&VN en de Federatie Medisch Specialisten deden een peiling die door ruim zevenduizend zorgprofessionals werd ingevuld. 
 
 
Publicatie onderzoeksrapport ambulante ggz in de wijk
De Nederlandse ggz bundelde zeven wijze lessen voor ambulante ggz in de wijk. De afgelopen jaren zijn in Drenthe, Noord-Holland-Noord, Utrecht en Zuid-Limburg beloftevolle experimenten gestart. Deze experimenten laten overtuigend zien dat organisatienetwerken over de grenzen van de wettelijke domeinen heen effectief zijn.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.