Doorgaan naar hoofdcontent

'Een ontroostbare baby, maar ik werd weggezet als bezorgde moeder'

 

 
 
'Een ontroostbare baby, maar ik werd weggezet als bezorgde moeder'
Nachtenlang liepen Marloes Munsters (30) en haar man Paul met hun ontroostbare baby Nine door het huis. Maar alles was in orde, vond de huisarts. Het bleek een koemelkallergie, maar dat werd pas laat herkend. 
 
Stempelen gele boekje
Op basis van de landelijke beleidswijziging gaat ook GGD Gooi en Vechtstreek vanaf maandag 7 juni GGD-coronavaccinaties stempelen in het gele boekje. Heeft u binnenkort een vaccinatieafspraak bij GGD Gooi en Vechtstreek? U kunt vanaf maandag 7 juni desgewenst uw gele boekje meennemen naar de locatie. Op de vaccinatielocatie kunt u na de vaccinatie bij … Lees verder 
 
Hoe ik via een psychose (eindelijk) mijn grenzen leerde kennen
Marijke leek de ideale student. Totdat ze werd neergemaaid door een psychose. Daardoor heeft ze onder meer haar grenzen leren kennen. Het bericht Hoe ik via een psychose (eindelijk) mijn grenzen leerde kennen verscheen eerst op PsychoseNet.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.