Doorgaan naar hoofdcontent

Een menukaart aan zorgapps voor íeder EPD

 

 
 
Een menukaart aan zorgapps voor íeder EPD
Innovatieve zorgapplicaties als Luscii en Patient Journey App sneller, goedkoper én dieper integreren in íeder EPD? Op 25 mei vertelde Founda samen met Luscii, NEXUS Nederland en Patient Journey App hoe zij de zorgwereld veroveren met open connectiviteit tussen zorgsystemen! 
 
Nieuwe bestuursvoorzitter voor beroepsvereniging NVCG
Zij heeft verder als huisarts gewerkt bij de Universitaire Huisartsenpraktijk van het VU medisch centrum en in 2012 richtte ze Doctors at Soap cosmetische klinieken mede op. Ze staat daarnaast aan het roer bij Holland Health Clinic, een kliniek voor leefstijlgeneeskunde, en bij haar eigen cosmetisch geneeskundige kliniek drMarguérite. Als bestuurslid van de NVCG heeft […] 
 
'Kwart Nederlanders zou buddy willen zijn voor gehandicapte'
Zeventig procent van de Nederlanders vindt dat mensen met een handicap een maatje zouden moeten kunnen krijgen. Een kwart zou zelf buddy willen zijn voor iemand met een handicap. Dat zijn twee van de uitkomsten van een onderzoek onder duizend Nederlanders van achttien jaar en ouder, in opdracht van diverse maatschappelijke organisaties die zich inzetten voor gehandicapten.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.