Doorgaan naar hoofdcontent

Digitale knuffelpoli voor meer dan 1400 schoolkinderen

 

 
 
Digitale knuffelpoli voor meer dan 1400 schoolkinderen
In 2021 vindt de jaarlijkse knuffelpoli van het MCL plaats van 14-18 juni. Dit keer in een digitale vorm. In totaal doen ruim 50 scholen met in totaal meer dan 1400 leerlingen mee. Ze krijgen op eigen niveau informatie over het ziekenhuis en over het coronavirus. De knuffelpoli wordt elk jaar georganiseerd door de coassistenten in het MCL. 
 
Brandbrief huisartsen over vastgelopen jeugd-ggz naar koningin Máxima
Koningin Máxima en staatssecretaris Paul Blokhuis hebben een brandbrief ontvangen van ongeruste huisartsen uit de regio Rotterdam. De groep artsen maakt zich grote zorgen over de gestokte jeugd-ggz. Kinderen en jongeren belanden op lange wachtlijsten en krijgen daardoor niet tijdig de hulp die ze nodig hebben. Meerdere jeugdzorginstellingen in Rotterdam hebben een patiëntenstop ingesteld tot 1... 
 
NIEUW | Videotutorial Autotransplantatie met Dick Barendregt
Dick Barendregt geeft u een uniek kijkje in het verloop van een autotransplantatie na trauma. U kijkt in deze videotutorial mee bij de behandeling van een 12-jarige patiënt, waarbij de 1.5 naar de 1.1 wordt verplaatst omdat de 1.1 ankylotisch is geworden. Door de microscoopcamera kijkt u (live) mee vanuit het perspectief van de tandarts.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.