Doorgaan naar hoofdcontent

210706 Aanmeldformulier online ouderavond Hoe begeleid ik mijn puber de zomer door?

 

 
 
210706 Aanmeldformulier online ouderavond Hoe begeleid ik mijn puber de zomer door?
The post 210706 Aanmeldformulier online ouderavond Hoe begeleid ik mijn puber de zomer door? appeared first on GGD Gelderland-Zuid. 
 
Aanbieden dragerschapstest via getrainde huisarts is verantwoord
Huisartsen zijn goed in staat het gesprek over een dragerschapstest met stellen met een kinderwens te voeren. Hierdoor konden stellen een geïnformeerde beslissing over deelname aan de test nemen. Dat blijkt uit onderzoek van Juliette Schuurmans van het UMCG. 
 
Ouders hardhandiger met peuter tijdens eerste lockdown
Ouders met een peuter reageerden tijdens de eerste coronalockdown in Nederland vaker hardhandig op hun kind, dan een vergelijkbare groep ouders deed voor de pandemie. Dat blijkt uit onderzoek van gedragswetenschappers van het Erasmus MC, de Radboud Universiteit en VU Amsterdam.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.