Doorgaan naar hoofdcontent

Webinar Zorg en ondersteuning Evaluatie Tool

 

 
 
Webinar Zorg en ondersteuning Evaluatie Tool
Hoe komen zorg en ondersteuning voor een inwoner tot stand? Is dat in samenhang? Past dat bij zijn vraag? Zijn er drempels? Hebben inwoners het gevoel dat ze goed zijn geholpen? Valt er iets te verbeteren? Op die vragen krijgt u antwoord met de Zorg en ondersteuning Evaluatie Tool (ZET). Op donderdag 24 juni geeft Integraal Werken in de Wijk een digitale toelichting op deze tool. 
 
Kennisbouwstenen wijkprofessionals nu ook online
De Kennisbouwstenen voor wijkprofessionals zijn nu helemaal digitaal en verzameld op één website. Professionals in de wijk vinden hier alle informatie over leefgebieden en bijzondere doelgroepen, zodat zij nog beter kunnen signaleren, doorvragen en plannen op maat maken. 
 
Ook mensen geboren in 1971 uitgenodigd voor coronavaccinatie
Mensen geboren in 1971 kunnen vanaf vandaag online een afspraak inplannen via www.coronavaccinatie-afspraak.nl voor een vaccinatie bij de GGD. Daar krijgen zij het vaccin van BioNTech/Pfizer of Moderna. Ze krijgen vanaf zaterdag 29 mei de uitnodigingsbrief voor de coronavaccinatie op de mat, vanaf dat moment kunnen is ook telefonisch een afspraak te maken. In totaal zijn er 250.000 mensen geboren...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.