Doorgaan naar hoofdcontent

Vertrouwelijke inzage in GGD audit rapportage

 

 
 
 
Vertrouwelijke inzage in GGD audit rapportage
Minister De Jonge informeert de Kamer over Vertrouwelijke inzage in GGD audit rapportage 
 
 
GGD gebruikt bestand bekwame doktersassistenten nauwelijks
De GGD-en benaderen de bijna 5.000 doktersassistenten die zich hebben aangemeld bij het NVDA-meldpunt vaccinatiehulp nauwelijks. Dit blijkt uit een enquête onder deze aanmelders. 
 
 
SER hard tegen zorg: begin eindelijk eens beter personeelsbeleid
De zorgsector wacht veel te lang om verbeteringen op de arbeidsmarkt te realiseren. In een advies van de SER aan minister Van Ark van VWS staat: "Ons eerste advies is niet weer nieuwe commissies in te stellen, maar aan de slag te gaan. Ontwikkel modern werkgeverschap." 
 
 
5 apps die werken aan je mentale gezondheid
12 mei 2021 – 2020 was voor vele van ons een apart jaar en ook vooral een zwaar jaar. Altijd dezelfde muren, weinig contact met je naasten en de buitenwereld heeft voor vele mensen een tol geëist op hun mentale gezondheid. Voor veel mensen is het ook nog moeilijk om hulp te vragen, dit kan... Lees verder... Het bericht 5 apps die werken aan je mentale gezondheid verscheen eerst op . 
 
 
Inaugurele rede 'Psychische gezondheid en duurzame inzetbaarheid in arbeid'
12 mei 2021 –  Prof. dr. Evelien Brouwers doet onderzoek naar stigmatisering van mensen met psychische problemen en het hebben van (betaald) werk. Op vrijdag 28 mei a.s. om 16.15 uur houdt Prof. Dr. Evelien Brouwers, PhD haar inaugurele rede met de titel: 'Psychische gezondheid en duurzame inzetbaarheid in arbeid: je gaat het pas zien als je... Lees verder... Het bericht Inaugurele rede...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.