Doorgaan naar hoofdcontent

Prullenbakvaccin.nl al op miljoen hits per dag

 

 
 
 
Prullenbakvaccin.nl al op miljoen hits per dag
De site om spillage in coronavaccins te voorkomen genaamd prullenbakvaccin.nl, genereert al een miljoen hits per dag. In een live feed op LinkedIn gaven chirurg Marlies Schijven, huisarts Marko Blanken, en huisarts in opleiding Bernard Leenstra maandagavond toelichting op de website die de vaccins van de prullenbak moet redden. 
 
 
Jeugdzorgjongeren naar reden einde, 2016 – 2020
Deze tabellen beschrijven per jaar het aantal jongeren met een beëindigd jeugdzorgtraject in jaar naar de reden van beëindiging van deze jeugdzorgtrajecten, 2016 – 2020. 
 
 
Steeds meer tandartspraktijken opgekocht door keten
Zo'n tien procent van alle tandartspraktijken is onderdeel van een keten, schat ABN AMRO. Gekeken naar de omzet binnen de gehele mondzorg, is het marktaandeel van deze ketens waarschijnlijk nog hoger. Doordat er de komende jaren steeds meer praktijken worden overgenomen zal het aantal tandartspraktijken met één of twee behandelkamers langzaam dalen, verwachten specialisten van de bank. Naar... 
 
 
Aantal tandartspraktijken neemt af, maar groeit in omvang
Het aantal tandheelkundige praktijken in Nederland neemt in aantal af, maar groeit in omvang, zo blijkt uit onderzoek van ABN AMRO. Binnen de mondzorg neemt - onder invloed van een jonge generatie tandartsen - het werken in teamverband en daarmee taakdifferentiatie toe. 
 
 
Recensie: Intuïtief eten
Het is een beetje gek, een boek recenseren dat al ruim 25 jaar oud is. Maar het is een vernieuwde versie én de eerste keer dat "Intuïtief eten" van de Amerikaanse diëtisten Evelyn Tribole en Elyse Resch in het Nederlands is vertaald. Een omvangrijk boek over een waardevolle kijk op diëten. Pioniers Je kunt Evelyn [...] The post Recensie: Intuïtief eten appeared first on Nieuws voor diëtisten.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.