Doorgaan naar hoofdcontent

Muziek maken met de Jostiband

 

 
 
 
Muziek maken met de Jostiband 
 
 
Platform Vakmanschap: Samen steeds beter worden
Om goede ondersteuning of hulp aan jeugd en ouders te bieden, werken professionals aan vakmanschap en professionalisering. Leren doen zij dagelijks op de werkvloer, in interactie met kinderen, ouders en jongeren en samen met collega's. Daaromheen zijn tal van initiatieven en organisaties actief om het leren te ondersteunen. 
 
 
'Alles waarvan wij zeggen: het hoort erbij, is onzin'
Urineverlies, rugpijn ... het hoort er niet bij, al denken we te vaak nog van wel. Back To You is het eerste boek dat vrouwen écht helpt na zwangerschap en geboorte. Het revolutionaire herstelprogramma behandelt alle lichamelijke en geestelijke veranderingen. Alles om weer jezelf te worden, misschien zelfs nog een betere versie! Gezondheidsnet sprak met auteur Xaviera Plooij, bekend van de... 
 
 
Afstandsonderwijs, dè oplossing voor (chronisch) zieke kinderen
Het bericht Afstandsonderwijs, dè oplossing voor (chronisch) zieke kinderen verscheen eerst op Kind & Ziekenhuis. 
 
 
Onjuiste dosering in bijsluiter paracetamol van Roter, smelttablet 500 mg bessen
De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd heeft een melding gekregen dat er onjuiste informatie over de dosering bij kinderen in de bijsluiter van sommige verpakkingen van Roter paracetamol instant smelttablet 500 mg bessen staat. De onjuiste informatie kan ervoor zorgen dat kinderen te veel paracetamol binnen krijgen.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.