Doorgaan naar hoofdcontent

Maasstad Ziekenhuis kijkt met trots terug op 2020

 

 
 
 
Maasstad Ziekenhuis kijkt met trots terug op 2020
Het Maasstad ziekenhuis sluit het door corona gedomineerd jaar af met een positief financieel resultaat van € 8,4 miljoen. "Ondanks niet voorziene uitgaven... 
 
 
Van Dissel: vierde golf onwaarschijnlijk bij vlotte vaccinatie
Als het lukt om begin juli het merendeel van de bevolking te hebben gevaccineerd, zoals het kabinet wil, dan is een groot deel van de kwetsbaarheid weg en maakt dit een vierde coronagolf onwaarschijnlijk. Dat zegt directeur Jaap van Dissel van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) in een interview met het NRC. 
 
 
Evaluatie: effect app CoronaMelder 'klein maar merkbaar'
De toegevoegde waarde van de app CoronaMelder bij het opsporen van coronabesmettingen is "klein maar merkbaar". Dat stellen onderzoekers van de Erasmus Universiteit in een evaluatie. 
 
 
Hulpverlener start benefietactie voor slachtoffers psychisch geweld
29 mei 2021 – Psychisch geweld sneller stoppen én slachtoffers passende hulp bieden. Dat is voor hulpverlener Kirsten Regtop de reden om eind juni een heuse benefietactie op touw te zetten. Met de opbrengst van vijf online masterclasses – gegeven door allerlei (ervarings-)deskundigen op het gebied van huiselijk geweld – hoopt ze zoveel mogelijk slachtoffers... Lees... 
 
 
Racen over de Wallen – een overmaat aan wietolie
Tijdens een van zijn psychoses ontdekt Marijn wietolie. Doordat hij geen maat kan houden belandt hij in benarde situaties. Het bericht Racen over de Wallen – een overmaat aan wietolie verscheen eerst op PsychoseNet.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.