Doorgaan naar hoofdcontent

Innovatiecafé Duurzame bekostiging, de zorgverzekeraar: ervaringen en tips

 

 
 
 
Innovatiecafé Duurzame bekostiging, de zorgverzekeraar: ervaringen en tips
Een tweede digitale editie van het Innovatiecafé trok op 17 mei een groot en divers publiek. Thema deze keer was hoe te zorgen voor structurele financiering van zorginnovaties. Sprekers waren onder meer een zorgorganisatie, ondernemer en zorgverzekeraar, die toelichtten hoe zij duurzame bekostiging samen hebben aangepakt. 
 
 
Demissionair minister Van Ark onder de indruk van digitale eerstelijnszorg in regio Rijnmond
Digitalisering helpt de kwaliteit en toegankelijkheid van de eerstelijnszorg vooruit. Dat zag demissionair minister Tamara van Ark tijdens een digitaal bezoek aan Huisartsenposten Rijnmond en IZER. Het bericht Demissionair minister Van Ark onder de indruk van digitale eerstelijnszorg in regio Rijnmond verscheen eerst op InEen. 
 
 
Ouders van slachtoffers seksuele uitbuiting voelen zich onvoldoende geholpen
Ouders van kinderen die seksueel worden uitgebuit vinden dat zij onvoldoende de hulp krijgen die zij nodig hebben. Ze willen meer ondersteuning van hulpverlening en de opsporingsdiensten in het besche... 
 
 
Handreiking Kwetsbare ouderen thuis geactualiseerd
De handreiking 'Kwetsbare ouderen thuis, handreiking voor integrale zorg en ondersteuning in de wijk' is geactualiseerd. Het bericht Handreiking Kwetsbare ouderen thuis geactualiseerd verscheen eerst op InEen. 
 
 
Terugblik Agora 2020


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.