Doorgaan naar hoofdcontent

CBS: coronasterfte in januari het hoogst sinds mei

 

 
 
CBS: coronasterfte in januari het hoogst sinds mei
Artsen stelden in januari bij 4400 mensen vast dat ze zeker of vermoedelijk zijn overleden aan Covid-19 en dat is het hoogste aantal sinds mei. Dat melden onderzoekers van het statistiekbureau CBS op basis van doodsoorzaakverklaringen. 
 
Let op! Pak de swab van je zelftest goed uit
Swabs die horen bij zelftesten op het coronavirus zijn steriel verpakt. Het is dan ook niet de bedoeling dat het deel met het watje aangeraakt wordt voordat het in de neus gaat. In principe is de swab zo verpakt dat de swab bij het staafje uit de verpakking is te halen, maar de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd heeft een melding gehad dat dat bij één soort zelftest niet goed is gegaan. 
 
Passende zorg door inzet van palliatieve zorgcoach
Welke meerwaarde levert een palliatieve zorg-coach (PZ-coach) aan een patiënt? Wat doet de inzet van een PZ-coach met de zorgkosten? Welke resultaten boekt de pilot PZ-coach in de regio Arnhem en De Liemers? Er wordt in de regio, maar ook landelijk uitgekeken naar de rapportage die de pilot PZ-coach in de zomer 2021 gaat opleveren. […] The post Passende zorg door inzet van palliatieve...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.