Doorgaan naar hoofdcontent

Trombose-experts boos over stoppen AstraZeneca-vaccinaties

 

 
 
Trombose-experts boos over stoppen AstraZeneca-vaccinaties
Trombose-experts zijn verbijsterd over de tijdelijke prikstop met het AstraZeneca-vaccin. Dat is gebeurd op basis van incomplete gegevens en zonder raadpleging van deskundigen, zeggen ze: "Als je alle deskundigen passeert, dan komt dat in de buurt van arrogantie", zegt hoogleraar Hugo ten Cate. "Ik word steeds bozer over hoe dit is gegaan", vertelt hij tegen de Volkskrant. 
 
'De rek raakt er nu wel uit'
Zorgprofessionals over een jaar COVID-19 Het bericht 'De rek raakt er nu wel uit' verscheen eerst op Arts en Auto. 
 
Situatie in jeugdpsychiatrie volgens inspectie 'onhoudbaar' door coronavirus
Het coronavirus heeft de problematiek in de jeugdpsychiatrie verder vergroot. Hierdoor is de zorg voor jongeren met ernstige psychische problemen vastgelopen, blijkt uit onderzoek van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ), meldt Nieuwsuur maandagavond. 
 
Rokers roken meer door coronacrisis
Sinds de coronacrisis is een kwart van de rokers meer gaan roken. Kwam het in het begin nog door verveling, inmiddels lijkt stress een belangrijker factor te zijn. Dat meldt het Trimbos Instituut na onderzoek in opdracht van het ministerie van VWS. Het goede nieuws is dat het totaal aantal rokers wel is gedaald. Eerste [...] The post Rokers roken meer door coronacrisis appeared first on Nieuws... 
 
Corona tijdperk als springplank voor blijvende verandering in de GGZ: dit is hoe NiceDay helpt
Aangejaagd door de huidige pandemie ervaren zowel patiënten als behandelaars nu de toegevoegde waarde en de mogelijkheden van online behandelen. 
 
Dubbele dosis AstraZeneca voor onbekend aantal mensen
Een onbekend aantal mensen in Alphen aan den Rijn is vrijdag per abuis ingeënt met een dubbele dosis vaccin van AstraZeneca. Het gaat om patiënten die voor vaccinatie waren opgeroepen door een huisartsenpraktijk en die zijn ingeënt in zalencentrum De Bron.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.