Doorgaan naar hoofdcontent

Moeten zelftestuitslagen worden opgenomen in CoronaCheck?

 

 
 
Moeten zelftestuitslagen worden opgenomen in CoronaCheck?
De zelftesten die sinds kort beschikbaar zijn, worden mogelijk gekoppeld aan CoronaCheck, de app die de overheid ontwikkelde om negatieve testresultaten te delen. De Begeleidingscommissie Digitale Ondersteuning Bestrijding Covid-19 verwacht dat binnenkort de vraag komt of dat wenselijk is. En en zo ja, hoe die koppeling tussen negatieve zelftestuitslagen en CoronaCheck dan gemaakt moeten worden. 
 
Vaccinatiepauze AstraZeneca verlengd
Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) heeft de pauzering van het gebruik van... Meer informatie The post Vaccinatiepauze AstraZeneca verlengd appeared first on GGD Groningen. 
 
Corona (07/04): het laatste nieuws voor huisartsen
Op deze pagina vindt u alle actuele informatie voor huisartsen over het coronavirus (COVID-19). 
 
Vaccinatiepauze AstraZeneca verlengd
In afwachting van een advies van de gezondheidsraad, heeft het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) de pauzering van het gebruik van het vaccin AstraZeneca voor mensen ... Lees meer 
 
Vaccinatiepauze AstraZeneca verlengd
7 apr - In afwachting van een advies van de gezondheidsraad, heeft het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) de pauzering van het gebruik van het vaccin AstraZeneca voor mensen die jonger zijn dan 60 jaar verlengd tot en met morgen donderdag 8 april. Lees verder 
 
Hoe de coronacrisis bestaande verschillen uitvergroot
Woensdag was het Wereldgezondheidsdag. Gezondheidsorganisatie WHO roept op de wereld gezonder en eerlijker te maken voor iedereen. COVID-19 vergroot gezondheidsongelijkheid, ook in Nederland. Vooral bij bepaalde groepen is het fysieke en mentale welzijn verslechterd.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.