Doorgaan naar hoofdcontent

Krachtwereld zoekt diëtist | Dordrecht

 

 
 
Krachtwereld zoekt diëtist | Dordrecht
"Als je wekker is gegaan, ga je aan de slag om op tijd te starten met je eerste afspraak om 10:00u. Leuk! Want je start de ochtend met Fleur. De afgelopen 4 weken heb je samen met haar goed gekeken naar wat voor haar en haar lijf het beste werkt op het gebied van voeding. [...] The post Krachtwereld zoekt diëtist | Dordrecht appeared first on Nieuws voor diëtisten. 
 
Untire in top vijf van hulp-apps voor kankerpatiënten
De Britse onderzoeksorganisatie ORCHA heeft de Nederlandse Untire-app uitgeroepen tot een van 's werelds vijf beste digitale oplossingen voor mensen met kanker. In totaal werden 190 apps beoordeeld op meer dan 350 criteria. Van alle beoordeelde apps scoorde slechts een kwart een voldoende. De Untire-app, die mensen die met of na kanker met vermoeidheid kampen helpt, was een van de vijf als die op... 
 
Update veel gestelde vragen coronavirus en covid-19 vaccin bij MS
Veel mensen met MS (en vooral zij die medicijnen gebruiken die via de afweer werken) vragen zich af... 
 
Wat de zorg kan leren van… DSM
DSM staat bekend als een innovatief bedrijf dat vaak hoog op innovatie- en duurzaamheidsranglijsten eindigt. Hoe krijgen ze dat nu voor elkaar? Ik sprak hierover met Marcus Remmers, Chief Technology Officer van DSM. Van de 23.000 medewerkers zijn er ongeveer 1.900 wetenschapper. Deze groep van professionals heeft veel kennis en de goede mindset om een bijdrage te leveren aan een betere wereld.... 
 
Terugkijken webinar 'Omgaan met jongeren in coronatijd'
Op 31 maart organiseerde GGD Zaanstreek-Waterland de webinar voor ouders 'Omgaan met jongeren in coronatijd'. Heeft u de webinar gemist en wilt u het toch nog graag bekijken? Dat kunt u tot en met 13 april doen. The post Terugkijken webinar 'Omgaan met jongeren in coronatijd' appeared first on GGD Zaanstreek-Waterland. 
 
Nieuw WHO-overzicht: 85 coronavaccins in klinische fase
Op 2 april waren er volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) 269 vaccins tegen het coronavirus in ontwikkeling. Daarvan worden er al 85 getest op mensen, in klinisch onderzoek. De andere 184 zitten nog in de preklinische fase.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.