Doorgaan naar hoofdcontent

'Coronavaccin AstraZeneca niet in trek bij 60-plussers'

 

 
 
'Coronavaccin AstraZeneca niet in trek bij 60-plussers'
AstraZeneca is niet in trek bij 60-plussers. Meer dan vier op de tien mensen in deze leeftijdsgroep (42 procent) die nog gevaccineerd moeten worden, willen niet met dit vaccin worden inge├źnt. 55 procent is nog wel bereid om het AstraZeneca-vaccin te nemen. 
 
Corona-talk
Op een doodnormale manier ben je belangrijk voor elkaar, terwijl ik niet eens weet hoe hij heet Het bericht Corona-talk verscheen eerst op Arts en Auto. 
 
Medische data van 6,5 miljoen twijfelende Nederlanders toegankelijk via Corona Opt-in
De medische gegevens van 6,5 miljoen Nederlanders die nog geen keuze hebben gemaakt of ze hun informatie via het Landelijk Schakelpunt (LSP) willen delen zijn via de Corona opt-in toch toegankelijk voor zorgpersoneel. 
 
Thuis testen op corona met een koffiecup: het kan
Onderzoekers van Wageningen University en TNO hebben een coronatest ontwikkeld op basis van een koffiecup. Ze maken gebruik van de LAMP-test die in zijn nauwkeurigheid vergelijkbaar is met de klassieke PCR-testen. 
 
Overheid investeert miljoenen in regeneratieve geneeskunde
Afgelopen week verdeelde het kabinet de eerste honderden miljoen van het Nationaal Groeifonds voor innovatieve technologie, onderzoek en producten. Tot de gelukkigen die enkele tientallen miljoenen ontvingen behoren ook twee health-ontwikkelaars. Het samenwerkingsverband RegMed XB krijgt maximaal 56 miljoen euro voor de bouw van een fabriek voor regeneratieve geneeskunde. De Health RI alliantie,... 
 
Corona (13/4): het laatste nieuws voor huisartsen
Op deze pagina vindt u alle actuele informatie voor huisartsen over het coronavirus (COVID-19).


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.