Doorgaan naar hoofdcontent

Arbeidscoaches vormen brug tussen zorg en werk

 

 
 
Arbeidscoaches vormen brug tussen zorg en werk
Traject- en/of loopbaanbegeleiding op maat voor volwassenen met een psychische kwetsbaarheid Het bericht Arbeidscoaches vormen brug tussen zorg en werk verscheen eerst op zorgwijzermagazine.be. 
 
Nieuwsbrief Gegevensuitwisseling #16 is verschenen
Het aftellen is begonnen. In de maanden die achter ons liggen hebben we veel energie gestoken in de voorbereiding om het wetsvoorstel Elektronische gegevensuitwisseling in de zorg (Wegiz) in te dienen bij de Tweede Kamer. Het ziet ernaar uit dat het op 3 mei zover is. Weer een belangrijke stap naar versnelling van de digitalisering van de zorg! 
 
"Woonzorgformules stimuleren tussen 'in je huis blijven' en 'het woonzorgcentrum'"
Pascal De Decker geeft inkijk in de woonbehoeften van ouderen Het bericht "Woonzorgformules stimuleren tussen 'in je huis blijven' en 'het woonzorgcentrum'" verscheen eerst op zorgwijzermagazine.be. 
 
"Alleen een inclusieve samenleving biedt echte vrijheid"
Interview Inge Vervotte, voorzitter dagelijks bestuur EmmaĆ¼s Het bericht "Alleen een inclusieve samenleving biedt echte vrijheid" verscheen eerst op zorgwijzermagazine.be. 
 
Handreiking bezoek en sociaal contact
In verband met nieuwe ontwikkelingen en inzichten hebben ActiZ, Alzheimer Nederland, LOC, NIP, Verenso, V&VN en Zorgthuisnl een nieuwe versie van de handreiking opgeleverd voor bezoek en sociaal contact in de verpleeghuizen.  In september 2020 hebben ActiZ, Alzheimer Nederland, LOC, NIP, Verenso, V&VN en Zorgthuisnl een nieuwe handreiking opgeleverd voor bezoek en sociaal contact in... 
 
Vaccins bij COVID-19: vectorvaccins
Leo M.L. StolkNr 4|2021 (55)| Nieuw |14-04-2021


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.