Doorgaan naar hoofdcontent

Aanmelding vaccineren ziekenhuispersoneel

 

 
 
Aanmelding vaccineren ziekenhuispersoneel
U bent 60 jaar of ouder en bent via uw werkgever uitgenodigd om u te laten vaccineren met het AstraZeneca vaccin. Om in te kunnen schatten hoeveel ziekenhuismedewerkers hier gebruik van willen maken, vragen wij u onderstaand formulier in te vullen. Deze uitnodiging geldt voor een eerste vaccinatie. Op de priklocatie in Tiel wordt op […] The post Aanmelding vaccineren ziekenhuispersoneel... 
 
Ook 16- en 17-jarigen uit hoog-risicogroepen vaccineren tegen COVID-19
Laat kinderen van 16 en 17 jaar die onder een van de hoog-risicogroepen vallen, ook met voorrang in aanmerking komen voor vaccinatie tegen COVID-19. Dit schrijft de Gezondheidsraad in een spoedadvies aan de minister van VWS. De raad adviseert het BioNTech/Pfizer-vaccin in te zetten voor deze groep. Dat vaccin is goedgekeurd voor gebruik vanaf 16 jaar. 
 
De laatste stand van zaken over het AstraZeneca vaccin
Mensen geboren in 1960 of eerder kunnen veilig een prik met AstraZeneca blijven krijgen. Mensen geboren in 1961 of later worden niet meer met AstraZeneca gevaccineerd, zij krijgen een ander vaccin. Welk vaccin dat gaat zijn, is vooralsnog niet bekend. 
 
Update AstraZeneca vaccin
Mensen geboren in 1961 of later worden niet meer inge├źnt met het AstraZeneca vaccin, tenzij ze al een eerste prik hebben gehad. 
 
Corona (09/04): het laatste nieuws voor huisartsen
Op deze pagina vindt u alle actuele informatie voor huisartsen over het coronavirus (COVID-19). 
 
Prikken met AstraZeneca voor mensen van 60 jaar en ouder gaat door
Op advies van de Gezondheidsraad wordt de vaccinatie met AstraZenenca, van mensen geboren in 1960 of eerder, voortgezet. Mensen onder de 60 jaar ontvangen een ander vaccin.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.