Doorgaan naar hoofdcontent

Patiënten positief over digitale behandeling

 

 
 
 
Patiënten positief over digitale behandeling
Een groot deel van de behandelde ggz- patiënten in de regio Utrecht heeft positieve ervaringen met digitale zorg. Van deze mensen wil ruim de helft (ook) digitaal zorg blijven ontvangen na de coronapandemie. Dat blijkt uit onderzoek van Altrecht, GGz Centraal en het UMC Utrecht. 
 
 
Wijzigingsbesluiten psychologieberoepen FGzPt
Het College van de FGzPt  heeft twee voorgenomen wijzigingsbesluiten vastgesteld. De voorgenomen besluiten worden nog voor advies voorgelegd aan enkele andere partijen. 
 
 
Mentale gezondheid volwassenen behoorlijk stabiel
De mentale gezondheid van de volwassen Nederlanders is behoorlijk stabiel ondanks corona. Al kampt een deel met problemen die ze vlak vóór de corona-uitbraak niet hadden. Dat blijkt uit een wetenschappelijke studie. 
 
 
Werken bij Lister?
Bij Lister gaan we uit van wat wél kan, ook als het om jouw carrière gaat. Draagt jij de GGZ een warm hart toe en wil je je handen uit de mouwen steken? Zie jij ook meer in mensen en heb je onvoorwaardelijk vertrouwen in herstel? Dan ben je bij Lister aan het goede adres. We bieden werk met betekenis, de ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf... Lees meer


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.