Doorgaan naar hoofdcontent

Medicijnrobot verstrekt medicatie buiten kantooruren

 

 
 
Medicijnrobot verstrekt medicatie buiten kantooruren
De Centrale Dienstapotheek Eindhoven (CDE) zet vanaf juni een medicijnrobot in bij de Huisartsenpost SHOKO (HAP) in Máxima MC in Veldhoven. Patiënten van SHOKO en SpoedEisende Hulp (SEH) van Máxima MC kunnen dankzij de inzet van de robot ook na 20.00 uur en in het weekend hun spoedmedicatie direct ophalen. Hiermee wil het MMC voortaan extra reistijden naar Eindhoven voor inwoners van de... 
 
Beperkte telefonische bereikbaarheid
Vanwege een ICT noodreparatie zal het ziekenhuis vandaag tussen 12.15 uur en 12.45 mogelijk telefonisch beperkt bereikbaar zijn. Het bericht Beperkte telefonische bereikbaarheid verscheen eerst op Spijkenisse Medisch Centrum. 
 
Zestien gevallen van Zuid-Afrikaanse variant in Gorinchem
Meer mensen hebben de Zuid-Afrikaanse variant van het coronavirus opgelopen rond een fysiotherapiepraktijk in Gorinchem. In januari werd de mutatie aangetroffen bij zeker drie mensen, bij vervolgonderzoek bleek dat nog eens dertien mensen de besmettelijke variant onder de leden hadden. 
 
Vacinas contra a Covid-19 - O que é preciso saber 
 
Nieuw programma HTA-methodologie
Hoe bewijs je dat een innovatie ook werkelijk doelmatig is? Bestaande HTA (Health Technology Assessment)-methodieken schieten soms te kort. In het programma HTA Methodologie 2021-2024 werken Zorginstituut Nederland, ZonMw én het veld samen aan verbetering en overzicht. 
 
Nieuw operatiecomplex met hybride OK in Nij Smellinghe
Onlangs is in het Nij Smellinghe de eerste patiënt geopereerd in het nieuwe, moderne en duurzame, zeven OK's tellende operatiecomplex van het ziekenhuis. Het complex is onder andere voorzien van een zogenoemde hybride operatiekamer die dankzij hypermoderne technologie en gedetailleerde (live) röntgenbeelden bijdraagt aan de kwaliteitsverbetering van operatieve ingrepen. Het bericht Nieuw...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.