Doorgaan naar hoofdcontent

Corona check Gelre ziekenhuizen nu ook digitaal

 

 
 
Corona check Gelre ziekenhuizen nu ook digitaal 
 
Helpt extra vitamine D tegen corona?
Afgelopen najaar was het volop in het nieuws: vitamine D helpt tegen corona. Experts adviseerden destijds iedereen vooral extra vitamine D te slikken en veel mensen gingen dat doen. Maar helpt het nu echt corona te voorkomen? 
 
Tjerk van der Meer nieuwe bestuursvoorzitter Deerns
Met ingang van 1 maart 2021 is Tjerk van der Meer (46) benoemd tot bestuursvoorzitter van het internationale ingenieursbureau Deerns Groep B.V. Hij volgt Jan Karel Mak op, die aanblijft […] 
 
'Er gaat een doos van Pandora open wanneer je genetische modificatie van nageslacht toestaat'
Stel dat we het DNA van ons nageslacht willen aanpassen, hoe zou dit dan juridisch geregeld kunnen worden? Jurist en filosoof Britta van Beers denkt dat we vooral aanlopen tegen bestaande wetten en verdragen. 
 
Zorg Dichtbij Wijzer: structureel inbedden digitale zorg
Hoe zorgen we voor een structurele én hybride inbedding van digitale zorg en zorg dichtbij in organisaties? Met voldoende ruimte voor patiënt-specifieke situaties? Wanneer kan zorg dichtbij, thuis, digitaal of juist het beste in het ziekenhuis worden verleend? Om te helpen bij het beantwoorden van deze vragen heeft de 'Zorg Dichtbij Wijzer gelegenheidscoalitie' gistermiddag een instrument onder... 
 
Steeds meer EU-landen geven AstraZeneca-vaccin aan ouderen
Steeds meer EU-landen geven het coronavaccin van AstraZeneca ook aan ouderen. Buurlanden Duitsland en België besloten daar de afgelopen dagen al toe en inmiddels hebben ook Zweden en Denemarken die stap gezet. In Nederland heeft het ministerie van Volksgezondheid de Gezondheidsraad om advies gevraagd.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.