Doorgaan naar hoofdcontent

Bram’s kennismaking met de wetenschap – Interview met Nynke Boonstra

 

 
 
 
Bram's kennismaking met de wetenschap – Interview met Nynke Boonstra
Bram-Sieben interviewt deze maand Lector en Verpleegkundig Specialist GGZ Nynke Boonstra over persoonlijk herstel bij psychose. Het bericht Bram's kennismaking met de wetenschap – Interview met Nynke Boonstra verscheen eerst op PsychoseNet. 
 
 
Bram's kennismaking met de wetenschap – Interview Nynke Boonstra over persoonlijk herstel bij psychose
Bram-Sieben interviewt deze maand Lector en Verpleegkundig Specialist GGZ Nynke Boonstra over persoonlijk herstel bij psychose. Het bericht Bram's kennismaking met de wetenschap – Interview Nynke Boonstra over persoonlijk herstel bij psychose verscheen eerst op PsychoseNet. 
 
 
Patrick Lodiers wil taboe rond zelfdoding bespreekbaar maken
20 maart 2021 – Patrick Lodiers gaat in zijn nieuwe televisieprogramma Leven voor de dood  in gesprek met mensen die denken over zelfdoding en hoopt daarmee een taboe te doorbreken , zo vertelt de 49-jarige presentator in Libelle. Het is niet iedereen gegeven om gelukkig te zijn. Soms doet het leven pijn, en soms zo veel... Lees verder... Het bericht Patrick Lodiers wil taboe rond... 
 
 
'Preventie kan niet zonder mentale gezondheid'
Voor preventie en leefstijlinterventie komt steeds meer aandacht. De nadruk daarvan ligt sterk op bewegen en gezond eten, fysieke aspecten van gezondheid. 'Dit terwijl leefstijl een behoorlijke mentale component heeft', zegt Joep Verbugt, bestuursvoorzitter van GGzE. Hij pleit voor een breed offensief om de mentale gezondheid de aandacht te geven die ze verdient.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.