Doorgaan naar hoofdcontent

84% van de Twentenaren wil zich laten vaccineren

 

 
 
84% van de Twentenaren wil zich laten vaccineren
22 maart 2021 De vaccinatie­bereidheid is gestegen. 84% van de Twentenaren wil zich laten vaccineren 
 
Veelgestelde juridische vragen en antwoorden over COVID-19 vaccinatie
Op de website van KNMG is een FAQ geplaatst met veelgestelde juridische vragen over de COVID-19 vaccinatie. De FAQ kunt u hier bekijken. 
 
ZGT is topklinisch ziekenhuis
ZGT is toegelaten tot de vereniging Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ). STZ-ziekenhuizen werken samen aan betere patiƫntenzorg door opleiding van professionals en het toepassen van innovatie en wetenschappelijk onderzoek. ZGT treedt daarmee toe tot de eredivisie van de Nederlandse ziekenhuizen. 
 
Tuberculosis surveillance and monitoring in Europe 2021 –2019 data
This report provides an overview of the latest TB epidemiological situation and is published jointly by the WHO Regional Office for Europe and the European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC). 
 
Onderzoek naar inzet VR bij psychologische behandelingen
Behandelend psycholoog en postdoc onderzoeker Elise van der Stouwe gaat de werking van een nieuwe VR-toepassing voor meer zelfcompassie onderzoeken. Zij doet dat samen met Wim Veling en Marieke Pijnenborg. Het UMCG heeft voor dit onderzoek 65.000 euro subsidie ontvangen van onderwijsinstituut PPO. Meer zelfcompassie lijkt een positieve invloed te hebben op psychische klachten zoals depressie,... 
 
De Jonge: advies aan kabinet te testen na besmetting Keijzer
Het advies aan de leden van het demissionaire kabinet is om zich te laten testen op corona, nu bij staatssecretaris Mona Keijzer een besmetting is vastgesteld. De regeringsploeg hoeft niet in quarantaine, zei minister Hugo de Jonge maandag. Keijzer was vrijdag bij de wekelijkse ministerraad, maandag liet ze weten positief te hebben getest.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.