Doorgaan naar hoofdcontent

Update onderhandelingen nieuwe Cao UMC

 

 
 
Update onderhandelingen nieuwe Cao UMC
Het bericht Update onderhandelingen nieuwe Cao UMC verscheen eerst op Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband. 
 
Weinig versoepelingen verwacht in persconferentie over corona
Dinsdagavond houden premier Mark Rutte en coronaminister Hugo de Jonge opnieuw een persconferentie. Om 19.00 uur spreken de politici het land toe maar de verwachting is dat ze de teugels niet echt zullen loslaten. Dat de basisscholen weer opengaan, maakte het kabinet zondag al bekend. De meeste lockdownmaatregelen blijven nog wel even in stand. 
 
Operatierobot plaatst binnen drie jaar duizend knieprotheses
Deze week heeft de knierobot van AZ Delta zijn duizendste knieprothese geplaatst. AZ Delta nam de operatierobot voor knieprotheses in april 2018 en is sindsdien een van de voortrekkers op het gebied van de robot geassisteerde knieprothese chirurgie. Naast de nodige aandacht in Belgiƫ zelf is nu ook de internationale interesse voor de behandeling van AZ Delta. Het bericht Operatierobot plaatst... 
 
Kuipers: niet in de luren laten leggen door daling coronabesmettingen
De snelle opmars van de Britse variant van het coronavirus baart voorzitter Ernst Kuipers van het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ) zorgen. Hij heeft begrip voor het kabinetsbesluit om de basisscholen te heropenen, maar benadrukt dat "je de gemuteerde versie alleen maar onder de duim houdt met een strakke set van maatregelen".


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.