Doorgaan naar hoofdcontent

Kloppen uw contactgegevens in de Franciscus Artsenwijzer app nog?

 

 
 
Kloppen uw contactgegevens in de Franciscus Artsenwijzer app nog?
In de Artsenwijzer vindt u de contactgegevens van onze medisch specialisten, verpleegkundig specialisten en physician assistants, en van huisartsen, apothekers en specialisten ouderengeneeskunde uit de regio, inclusief de spoednummers. 
 
Lancering eerste VR App Store voor de zorg 
 
Vaccinatievolgorde: wanneer ben ik aan de beurt?
Zondag heeft de 1 miljoenste Nederlander een vaccinatie tegen corona gekregen. Het is de bedoeling dat medio maart 2 miljoen Nederlanders zijn gevaccineerd. Tot nu toe zijn vooral zorgmedewerkers, ouderen en mensen in een instelling of kleinschalige woonvorm aan de beurt geweest. Maar hoe ziet de vaccinatievolgorde er volgens de overheid eigenlijk uit? En waar kan je straks zo'n prik halen? 
 
Zoveel mogelijk reguliere patiƫnten opereren ondanks corona
Het Amsterdamse OLVG gaat tegen die trend in met nieuwe intelligente oplossingen. Het ziekenhuis heeft gekozen voor Patient Flow Forecasting van ORTEC. De algoritmiek achter deze oplossingen is wetenschappelijk onderbouwd. Dankzij deze forecastingmethode is het OLVG in staat zoveel mogelijk reguliere operaties door te laten gaan. We kunnen nu optimaal besluiten welke OK's het beste […]


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.