Doorgaan naar hoofdcontent

‘Het is een slecht jaar om onze leeftijd te hebben’

 

 
 

'Het is een slecht jaar om onze leeftijd te hebben'
"Pfff... Ik kan echt niks leuks bedenken aan de coronacrisis!" De impact van de pandemie op jongeren is groot: van misgelopen feestjes en wegvallende stages tot motivatieproblemen en sombere momenten. In een rondetafelgesprek van NEMO Kennislink wisselen zes studenten ervaringen uit. Twee onderzoekers geven toelichting. 
 

IGJ: commercieel coronalab mag testmateriaal niet zelf analyseren
Het commerciële coronatestbedrijf PCR Test Nederland dat onlangs zijn laboratorium moest sluiten, mag niet zelf meer de testen analyseren. Dit wordt nu gedaan door een geaccrediteerd laboratorium, waarmee een contract is afgesloten. Dat maakte de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) vrijdag bekend. 
 

Kamerbrief over voortgang van de aanpak wachttijden in de ggz
13 februari 2021 – Staatssecretaris Blokhuis beschrijft de voortgang van de aanpak van de wachttijden in de geestelijke gezondheidszorg (ggz). Op 13 oktober jongstleden heb ik uw Kamer per brief geïnformeerd1 over de voortgang van de vervolgaanpak van de wachttijden in de geestelijke gezondheidszorg (ggz). Daaropvolgend heb ik u bij brief van 13 november jongstleden2... Lees verder... Het...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.