Doorgaan naar hoofdcontent

Gezonde voeding: leefstijl als medicijn

 

 
 
Gezonde voeding: leefstijl als medicijn
"Zeg voorlopig maar niet dat je het van mij hebt." Zo besloot jaren geleden een van onze zorgverleners een gesprek over het herkennen, bereiden en gebruik van gezonde voeding: vers en rijk aan voedingsstoffen als brandstof voor een goed functionerend lichaam. Het beïnvloeden van de gezondheid middels voeding heeft inmiddels veel meer aandacht van zorgverleners en hun patiënten. Desondanks valt er... 
 
Actuele ontwikkelingen in de gezondheidszorg
Als er één sector is die de laatste jaren verandert, ontwikkelt en innoveert, dan is het wel de gezondheidszorg. Demografische, organisatorische en technologische trends zullen de zorg nog verder en ingrijpend veranderen. Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen? Het bericht Actuele ontwikkelingen in de gezondheidszorg verscheen eerst op ICT&health. 
 
Falen: jij kunt het ook!
Aan de orde in onze Raad van Toezicht is de innovatieagenda voor komend jaar. Inmiddels in deze zorgorganisatie gelukkig een jaarlijks terugkomend agendapunt op onze toezichtagenda. De presentatie start met een terugblik op het afgelopen jaar en welke innovatieprojecten er zijn gestart, afgerond maar ook gestrand. Het bericht Falen: jij kunt het ook! verscheen eerst op ICT&health. 
 
Nieuwe uitbraak coronavirus in Catharina Ziekenhuis Eindhoven
Het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven is opnieuw getroffen door een uitbraak van het coronavirus. Deze keer gaat het om de afdeling chirurgie, maakte het ziekenhuis bekend. Er zijn daar vijf patiënten en drie medewerkers positief getest.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.