Doorgaan naar hoofdcontent

Data on testing for COVID-19 by week and country

 

 
 
Data on testing for COVID-19 by week and country
The downloadable data file contains information about testing volume for COVID-19 by week and country. Each row contains the corresponding data for a country and a week. The file is updated weekly. You may use the data in line with ECDC's copyright policy. 
 
Vaccinatieafspraak alleen mogelijk met uitnodigingsbrief
15 feb - Het GGD-callcenter wordt veel gebeld door mensen die nog niet aan de beurt zijn voor vaccinatie, maar wel graag gevaccineerd willen worden. Zij hebben, soms door berichtgeving in de media, de indruk dat het ook zonder afspraak mogelijk is te worden ingeënt. Dat is niet zo. Lees verder 
 
Corona uitgebroken in universitair ziekenhuis Groningen
In het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) is een uitbraak van het coronavirus vastgesteld. Elf patiënten en negen medewerkers van een verpleegafdeling zijn positief getest. Hoe het virus het ziekenhuis binnen is gekomen, is nog niet bekend. 
 
Meer coronapatiënten opgenomen in ziekenhuizen
Na zes achtereenvolgende dagen van dalingen nam het aantal coronapatiënten in Nederlandse ziekenhuizen afgelopen etmaal weer toe. Ziekenhuizen behandelen momenteel 1922 mensen vanwege Covid-19, de ziekte die door het coronavirus wordt veroorzaakt. Dat zijn er 63 meer dan zondag, meldt het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS).


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.