Doorgaan naar hoofdcontent

Arbobalans: arbeidsomstandigheden weinig verbeterd

 

 
 
Arbobalans: arbeidsomstandigheden weinig verbeterd
Uit de Arbobalans 2020 blijkt dat de werkomstandigheden de afgelopen twee jaar over het algemeen weinig zijn verbeterd. Het tweejaarlijkse onderzoek geeft op basis van cijfers van TNO, het CBS en het RIVM een beeld van de arbeidsomstandigheden en werkgerelateerde… Het bericht Arbobalans: arbeidsomstandigheden weinig verbeterd verscheen eerst op FBZ. 
 
LHV en NHG: 'Investeer in huisartsenzorg'
De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) en het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) hebben een gezamenlijke reactie op de discussienota 'Zorg voor de Toekomst' gepubliceerd. Daarin stellen beide beroepsverenigingen dat investeren in de huisartsenzorg noodzakelijk is om de zorg betaalbaar te houden en patiënten tijdig op de juiste plek te krijgen. In de reactie worden ook diverse... 
 
9 tips voor het communiceren over corona: 'Empathie is essentieel'
Nog steeds grijpt het coronavirus in veel verpleeghuizen om zich heen. Daarom is het als zorginstelling belangrijk een duidelijk communicatiebeleid op te stellen. Voor patiënten, bezoekers én medewerkers. Welke toon moet je boodschap hebben? Wat werkt wel? En wat niet? Negen tips van Jennie Mast, senior adviseur bij Vilans, kennisorganisatie voor langdurende zorg. 
 
Aanvraag uitnodigingspakket vaccinatie zorgmedewerkers voor zorgorganisaties die geen lid zijn van de VGN


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.