Doorgaan naar hoofdcontent

Vaccinatiecampagne DTP/BMR 2021 van start

 

 
 
Vaccinatiecampagne DTP/BMR 2021 van start
14 januari 2021 Volgende week gaat de vaccinatiecampagne 2021 tegen difterie, tetanus, polio (DTP) en... Meer informatie The post Vaccinatiecampagne DTP/BMR 2021 van start appeared first on GGD Groningen. 
 
Zorgbalans werkt mee aan pilot versnelde start coronavaccinatie van ministerie van VWS
Afgelopen maandag is Zorgbalans door het ministerie van VWS uitgenodigd om als één van de eerste zorgorganisaties in Nederland versneld te starten met de vaccinatie van bewoners van verpleeghuizen. Op deze uitnodiging is uiteraard zeer positief gereageerd door Zorgbalans. Dat betekent dat de bewoners van haar woonzorglocaties volgende week hun eerste vaccinatie krijgen en drie […] Het... 
 
1 op de 5 Nederlanders mijdt zorg tijdens eerste fase COVID-19
Tijdens de lockdown in maart 2020 daalde het huisartsbezoek met 20% in vergelijking met diezelfde periode het jaar ervoor. Het is juist nu van groot belang om te blijven benadrukken dat volwassenen en ouders van kinderen met medische klachten ook tijdens de lockdown veilig hulp kunnen blijven zoeken. 
 
Circa 1300 besmettingen ontdekt dankzij CoronaMelder
Iets meer dan 1300 mensen in Nederland zijn er in de afgelopen weken dankzij een waarschuwing van de CoronaMelder achtergekomen dat ze het coronavirus hadden opgelopen. Ze waren zelf nog niet ziek, maar kregen een waarschuwing dat ze in de buurt van een positief geteste persoon waren geweest en lieten zich daarom testen.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.