Doorgaan naar hoofdcontent

Stand van zaken vaccinatie tegen het coronavirus in de gehandicaptenzorg

 

 
 
Stand van zaken vaccinatie tegen het coronavirus in de gehandicaptenzorg 
 
Aantal coronapatiënten in ziekenhuizen daalt weer
Het aantal coronapatiënten in ziekenhuizen is voor de derde dag op rij gedaald. Ziekenhuizen behandelen momenteel 2.636 mensen vanwege Covid-19, de ziekte die door het virus wordt veroorzaakt. Dat zijn er 120 minder dan op donderdag, meldt het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS). 
 
Week 1: vitamine D, baby overlijdt aan corona & buikvet als risicofactor
Iedere vrijdag kun je bij ons terecht voor een weekoverzicht waarin we kort terugblikken op de opvallendste, interessantste of meest nieuwswaardige nieuwsitems per werkdag. Nog steeds beheersen het coronavirus en de maatregelen tegen verdere verspreiding het dagelijkse nieuws. In dit weekoverzicht de belangrijkste gebeurtenissen en bekendmakingen rond de coronacrisis van deze week. 
 
Kort zorgnieuws: Digitale afspraken; Code24 en TVS; Thuisherstel COVID-19, en meer
Wekelijks ontvangt de redactie van ICT&health vele persberichten en nieuwsartikelen. Die zijn niet allemaal geschikt voor een volledig nieuwsbericht. Daarom zetten wij een aantal kleinere berichten bij elkaar in een wekelijks overzicht. De onderwerpen van de berichten in dit overzicht kunnen uiteenlopen, maar ze hebben allemaal betrekking op digitale ontwikkelingen in de...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.