Doorgaan naar hoofdcontent

Regiovisie voor toekomstbestendige zorg in Twente

 

 
 
Regiovisie voor toekomstbestendige zorg in Twente
Twentse zorg- en welzijnsorganisaties, 14 gemeenten, GGD en Menzis hebben de Regiovisie Twente Beter samengesteld met een overzicht van de ontwikkelingen van de zorgvraag en het zorgaanbod in de komende 10 jaar in de regio Twente. Uit het regiobeeld is een regiovisie opgesteld met gezamenlijke afspraken om de Twentse zorg in de toekomst toegankelijk, goed en betaalbaar te houden. Het bericht... 
 
Protesterende arts op Museumplein betuigt spijt
De basis- en homeopatisch arts die zondag op Museumplein leugens verspreidde over corona, heeft spijt betuigd. Hij krijgt doodsbedreigingen voor zijn uitspraken over lege intensive cares en dat er mensen vermoord worden met vaccins. Dit meldt Skipr. 
 
Aantal coronapatiënten in ziekenhuizen gedaald
Na drie dagen van stijgingen is het aantal coronapatiënten in Nederlandse ziekenhuizen woensdag weer wat gedaald. In totaal behandelen de ziekenhuizen nu 2.384 patiënten met Covid-19. Dat zijn er 61 minder dan dinsdag, meldt het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS). 
 
Stand van zaken vaccineren huisarts-patiënten in verpleeghuizen en kleinschalige woonvormen
Vanaf aanstaande maandag 25 januari wordt er gestart met het vaccineren door huisartsen van bewoners van kleinschalige woonvormen en verpleeghuizen. Vanwege de beperkte beschikbaarheid en de logistieke complexiteit van het Moderna-vaccin, wordt er maandag gestart in drie regio's: Zoetermeer, Deventer en Twente. Later zullen andere regio's volgen.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.