Doorgaan naar hoofdcontent

“Onze job kan je nooit volledig automatiseren”

 

 
 
"Onze job kan je nooit volledig automatiseren"
PZ Heilig Hart en het Jan Yperman Ziekenhuis in Ieper baten sinds kort gezamenlijk een psychiatrische afdeling in het algemeen ziekenhuis (PAAZ) uit. Algemeen directeurs en hoofdartsen zien veel voordelen in de samenwerking. Het bericht "Onze job kan je nooit volledig automatiseren" verscheen eerst op zorgwijzermagazine.be. 
 
Het dagproject, inspiratie voor een gezond brein
De maatregelen met betrekking tot het Corona-virus hebben een impact gehad op elk denkbaar vlak van onze maatschappij, zo ook het onderwijs. Leerlingen zitten veel thuis en lopen hierdoor ontzettend veel mis. Denk hierbij aan het fysieke onderwijs, het opbouwen van een sociaal netwerk, het ontwikkelen van sociale skills maar ook het opdoen van inspiratie. De leerling is tegenwoordig lastig te... 
 
"Als we mensen kunnen aanmoedigen om elkaar te helpen, is onze missie geslaagd"
Houvast, de app voor Eerste Hulp Bij Psychische Problemen. Het bericht "Als we mensen kunnen aanmoedigen om elkaar te helpen, is onze missie geslaagd" verscheen eerst op zorgwijzermagazine.be. 
 
"Ondanks alle ellende was corona een interessante leerschool"
Decanen Geneeskunde van de Vlaamse universiteiten gaan in debat. Het bericht "Ondanks alle ellende was corona een interessante leerschool" verscheen eerst op zorgwijzermagazine.be.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.