Doorgaan naar hoofdcontent

Inspectie aanwezig bij vaccineren COVID-19

 

 
 
Inspectie aanwezig bij vaccineren COVID-19
De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) houdt actief toezicht op het vaccineren tegen COVID-19. De inspectie is daarom aanwezig op diverse locaties waar gevaccineerd gaat worden, dus zowel bij de GGD'en, de ziekenhuizen, instellingen en de huisartsen. 
 
Vacature Basisarts voor inzet coronabestrijding
Het team Coronabestrijding zoekt per onmiddellijk een aantal basisartsen. Lees meer over de functie in de vacaturetekst Basisarts. Je kunt solliciteren tot en met 17 januari 2021 via [email protected] The post Vacature Basisarts voor inzet coronabestrijding appeared first on GGD Gelderland-Zuid. 
 
Henne Kleinveld herbenoemd in ledenraad
Het bericht Henne Kleinveld herbenoemd in ledenraad verscheen eerst op Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband. 
 
Steeds meer onrust in ggz over uitblijven vaccinatieplan
Zorgmedewerkers en patiƫnten in de geestelijke gezondheidszorg (ggz) krijgen vooralsnog geen voorrang bij het inenten tegen het coronavirus. Dit tot grote verbazing van het personeel, patiƫnten en hun familieleden. Ook MIND, De Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP), MIND Ypsilon en de Nederlandse ggz hebben inmiddels hun onvrede hierover uitgesproken en zien dat de tweede coronagolf...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.