Doorgaan naar hoofdcontent

Het ZIF en PlasBossinade Advocaten slaan de handen ineen

 

 
 
Het ZIF en PlasBossinade Advocaten slaan de handen ineen
PlasBossinade Advocaten opent als kennispartner van het Zorg Innovatie Forum een helpdesk waar alle stakeholders van het ZIF met juridische vragen terecht kunnen. .. 
 
Britse variant coronavirus niet wijdverspreid in Lansingerland
De Britse variant van het coronavirus is niet wijdverspreid in de gemeente Lansingerland. Dat concludeert de GGD Rotterdam-Rijnmond na een groot bevolkingsonderzoek onder tienduizenden inwoners van de gemeente. De uitbraak van de Britse variant lijkt zich beperkt te hebben tot één basisschool, RKBS Willibrord. 
 
Eerste huisarts vrijdag gevaccineerd in Enschede
De vaccinatie van huisartsen en hun medewerkers begint vrijdagavond. De eerste prik wordt om 17.30 uur toegediend in het Medisch Spectrum Twente in Enschede, laat de Landelijke Huisartsen Vereniging weten. 
 
Kort zorgnieuws: StoMakker app; E-learnings NFK; Nieuwe regelingenwaaier, en meer
Wekelijks ontvangt de redactie van ICT&health vele persberichten en nieuwsartikelen. Die zijn niet allemaal geschikt voor een volledig nieuwsbericht. Daarom zetten wij een aantal kleinere berichten bij elkaar in een wekelijks overzicht. De onderwerpen van de berichten in dit overzicht kunnen uiteenlopen, maar ze hebben allemaal betrekking op digitale ontwikkelingen in de...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.