Doorgaan naar hoofdcontent

Gratis mentale steun voor medewerkers in zorg en welzijn

 

 
 
Gratis mentale steun voor medewerkers in zorg en welzijn
Werken in zorg en welzijn betekent werken voor anderen. Nu het werk door het coronavirus onverminderd zwaar en belastend is, wil CNV Zorg & Welzijn zorgpersoneel bijstaan door gratis mentale steun te bieden. Op de website samenstajesterker.nl kan iedereen zich aanmelden die behoefte heeft aan een luisterend oor of een steuntje in de rug. Veel … Het bericht Gratis mentale steun voor... 
 
Bijna 60 besmettingen in Drents verpleeghuis
Een verpleeghuis in het Drentse Gieten is rond de jaarwisseling getroffen door een flinke corona-uitbraak. In een week tijd is met bijna zestig positieve testen het aantal besmettingen verdriedubbeld. Drie mensen zijn overleden, meldt stichting Icare waar het verpleeghuis onderdeel van is. 
 
Met coronavirus besmette baby overleden
Voor het eerst is in Nederland een baby overleden die was besmet met het coronavirus. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) benadrukt dat het kindje ook leed aan een onderliggende aandoening. Niet eerder werd in de officiƫle documenten van het instituut een sterfgeval gemeld in de jongste leeftijdscategorie. 
 
WHO adviseert twee vaccinaties BioNTech-Pfizer binnen 4 weken
Patiƫnten zouden binnen een periode van 21 tot 28 dagen twee doses van het vaccin van BioNTech-Pfizer toegediend moeten krijgen als bescherming tegen Covid-19. Dat heeft de Wereldgezondheidsorganisatie WHO dinsdag geadviseerd.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.