Doorgaan naar hoofdcontent

GGD begint volgende week met inenten 90-plussers

 

 
 
GGD begint volgende week met inenten 90-plussers
GGD'en beginnen volgende week met het inenten van 90-plussers tegen het coronavirus. De GGD GHOR meldt dat naar verwachting 45.000 mensen van ouder dan 90 jaar door de GGD worden inge├źnt, dat is ongeveer de helft van alle mensen ouder dan 90. 
 
OLVG-topman schrikt van wegmoffelen commentaar op LinkedIn
Mag een ziekenhuisbestuurder via social media kritiek leveren op het coronabeleid? Een scherpe post van OLVG-topman Maurice van den Bosch over de avondklok verdween op 19 januari enige tijd van LinkedIn. Een 'misverstand' aldus het sociale netwerk, maar Van den Bosch is blijkens commentaar in Het Parool geschrokken. "We moeten potvedorie wel data kunnen delen, anders wordt het een hele aparte... 
 
Big data: de voedingsbodem voor een nog...
Om nieuwe tech... 
 
Seed Capital regeling als oplossing voor stijgende zorgvraag
De zorgsector heeft te maken met een veelvoud aan uitdagingen. Vergrijzing, wachtlijsten, COVID-19. Innovaties in de zorg zijn van groot belang om een oplossing te bieden voor problemen die spelen. De 'Seed Capital regeling' van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat biedt uitkomst door vraag en aanbod samen te brengen. Dit jaar bestaat de regeling 15 jaar. En daar mogen we trots op zijn.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.